Tim Arnold

Director & Editor

In balans met vermogen

In balans met vermogen

In balans met vermogen

(Dutch only)
Hoe blijft u financieel in balans en laat u uw vermogen voor u werken? ABN AMRO vroeg het aan drie vrouwen die in een reeks portretten vertellen over belangrijke gebeurtenissen in hun leven - en welke invloed die op hun vermogen of toekomstplannen hebben gehad.De kans is groot dat u meer rendement uit uw vermogen wilt halen. Dat kan op verschillende manieren. Een daarvan is investeren in kansrijke startups. Wilt u daar meer over weten? Laat u inspireren door Eva de Mol, mede-oprichter van CapitalT.
Met vermogen kunt u ook een positieve impact op de wereld maken. Door te doneren aan een goed doel bijvoorbeeld. Of zelf een stichting op te zetten. In deze video vertelt Adrienne de Jonghe -Rouleau over haar stichting en waarom zij voor filantropie koos.
Iets goeds doen voor de wereld. Dat kan met uw vermogen. U kunt bijvoorbeeld investeren in bedrijven die aan de levensbehoeften van de huidige generatie tegemoetkomen, zonder die van de toekomstige generaties tekort te doen. Laat u inspireren door de duurzame financiële keuzes die Mariah Mansvelt Beck maakt.Aanmeldpagina: https://www.abnamro.nl/nl/privatebanking/uw-doelen/in-balans-met-vermogen.html


Agency: N=5
Client: ABN AMRO Mees Pierson